Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

S látkovými plenami ušetříte nejen přírodu, ale i Vaší peněženku!

 

Tak si to pěkně spočítejme :-)

 

Kolik potřebuji plen na celé plenkové období (od narození do 2let) ?

 

Přebalování s látkovými plenami

 

Pokud hodláte používat POUZE látkové pleny BioBoo, doporučujeme pořídit cca 20 plen. Ano, vstupní investice je nemalá (6980kč) a je nutné přičíst náklady na praní (cca 2500kč-stočné, vodné, prací prášek, elektrika na dva roky) celkem je to tedy cca 9.500kč. ALE již nemusíte dokupovat žádné pleny a NAVÍC látkové pleny můžete potom dál prodat a tím se Vám vrátí část pořizovacích nákladů.

A ten pocit že nevyhodíte tunu těžko rozložitelného odpadu z jednorázových plen je k nezaplacení...

 

Přebalování s jednorázovými plenami.

 

Pokud hodláte používat POUZE jednorázové pleny, tak počítejte s tím, že za 2 roky postupně vymizí z Vaší peněženky cca 29.200kč !!! (Při přebalování 7-8 za den, cena jedné pleny cca 5kč).

 

Pokud se rozhodnete pro ,,kombinované přebalování", tedy používat především látkové pleny AIO a jednorázové pouze výjmečně (na delší cesty autem, na procházky, na noc, k doktorovi apod.) Stačí pořídit cca 15 látkových plen BioBoo. A jednorázové dle potřeby.

 

A pokud hodláte praktikovat BKM(bezplenkovou komunikační metodu - ,,bezplenkovku"), ale ještě potřebujete občas dát plenku, doporučujeme pořídit 5-10 kusů plenek BioBoo.



  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas bioboo.cz, se sídlem Pančava 230, Otnice u Brna, IČ 05027501, zapsaná u FU Slavkov. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.